Skip to content
Nyhet

VTGTK og NGTF ønsker å gjennomføre et flott og spennende LT-2021!

Vi har nå to år bak oss med forberedelser til Landsturnstevnet 2021 i Sandefjord. Med mottoet «LT i ny drakt» som målsetting, har det hele tiden vært jobbet for å skape noe nytt og spennende blandet med det tradisjonelle.

Vi har alle følt det siste året på kroppen. Covid-19 har gjort ting vanskelig for mange. Også for oss som arrangør. 

VTGTK og NGTF ønsker å gjennomføre et flott og spennende LT-2021.

For å få dette til må vi gjøre noen grep. Det er vårt fokus nå. Vi jobber med mange ulike alternativer for å få til så gode aktiviteter som mulig i trygge omgivelser i juni 2021.

Det vil komme en fyldig informasjon i slutten av januar!


Vennlig hilsen
LT-2021

Hans-Petter Fridheim
Stevneleder

Wenche Havnås
NestlederTreningstips:

Deres største utfordring er trening. Hele Turn-Norge er i samme båt. Kan vi tenke kreativt/utradisjonelt og finne en måte å trene på etter hvert, hvis vi ikke kommer inn i sal? F.eks etter påske kommer våren – kan vi da trene ute? Varme klær, gode sko og stor plass (obs! husk trygt underlag). Avstand kan vi holde og ha så lang treningstid vi orker:-) Vi kan lære oss øvelser og forflytninger til formasjoner. Par-øvelser og akrobatikk kan markeres og telles. Når det da blir lov med nærkontakt, kan vi trene spesielt på akrobatikk og par-øvelser og sette det hele sammen. Trene hjemme, for de som kan, er også en fin måte å lære inn øvelsene og rekkefølgen på disse. Til slutt kommer ‘finpussen’ når vi kan samles igjen. Aller siste finish for fellestroppene gjør vi på stevnetreningene som vanlig. VI KLARER DETTE FOLKENS!:-)

Vennlig hilsen,
Aktivitetskomitéen