Skip to content
Nyhet

Ny arena for Landsturnstevnet 2021!

Foto: Oslofjord Convention Center

Vi har alle følt det siste året på kroppen. Koronapandemien har gjort ting vanskelig for mange av oss – også for oss. I denne sammenheng har vi i samarbeid med NGTF foretatt noen endringer for å få til et så godt arrangement som mulig i 2021.

LT-2021 skulle vært arrangert med Bugårdsparken som hovedarena og overnatting på skoler og hotell. Med dagens situasjon og utsiktene for å gjennomføre LT-2021, bl.a. med overnatting på skole som et usikkert moment, har styret i NGTF godkjent at vi som arrangør gjør noen grep.

NGTF og VTGTK ønsker å gjennomføre et flott og spennende stevne. LT-2021 blir derfor flyttet til en annen arena hvor det er større og bedre mulighet for gjennomføring. Stedet er OSLOFJORD i Melsomvik, Sandefjord kommune!

I forbindelse med arena-skifte og en del endringer har vi laget en ny invitasjon med all informasjon rundt ankomst, transport, stevneområdet, aktiviteter, oppvisninger, workshops, innkvartering, osv. Vi tror Oslofjord blir et fantastisk stevne-sted!

Trykk her for å komme direkte til den nye invitasjonen.

Alle foto: Oslofjord Convention Center v/ Jesper Rais og Kasper Van Wallinga