Skip to content
Nyhet

Vi er tilbake i 2022!

Som alle vet har det siste året vært vanskelig for alle vi som er glade i gymnastikk og turn. Det meste av aktivitet har blitt avlyst, og vi måtte med tungt hjerte se oss nødt til å avlyse også Landsturnstevnet 2021.

Men, vi lar oss ikke stoppe og er nå i full gang med å planlegge Landsturnstevnet i 2022 på Oslofjord Convention Center. Alle født i 2009 og eldre kan delta.

Invitasjon med detaljert informasjon om aktivitetene kommer etter sommeren, men en liten foreløpig kjøreplan kan du se under ‘program’.

Så hold av uke 26 i 2022 allerede nå!

30. juni til 3. juli håper vi å se så mange som mulig av dere i Sandefjord. Fellesprogrammene som var påtenkt 2021 vil bli videreført, så instruksjonsvideoene kan dere fortsette å øve til. Det er også mulig å kun delta på workshops. Vi legger opp til muligheten for å ta med hele familien på tur hvis man ønsker det.

Følg med på sosiale medier for info, i tillegg til å melde deg på nyhetsbrevet vårt. Alle sosiale medier, hjemmeside og mail har blitt oppdatert med nytt årstall, og spørsmål om stevnet kan nå stilles på: lt2022info@gmail.com.

Ikke gå glipp av denne fantastiske muligheten til å endelig få dra på Landsturnstevnet igjen!

Vi gleder oss til å ta dere imot,
turnhilsen fra Hovedkomitéen.