Element_logo_blå RGB høyre ned
Header

Landsturnstevnet 2021 er dessverre avlyst!


Vi hadde gledet oss til å arrangere Landsturnstevnet 2021 og gi alle våre turnvenner et lyspunkt å se frem til etter et langt og usikkert år. Bugården i Sandefjord var stedet. Etter hvert var det nødvendig å finne en annen løsning, da det å overnatte på skole ikke ville fungere. Vi flyttet hele arrangementet til Oslofjord som ligger i Melsomvik i Sandefjord kommune. Her lå det veldig godt til rette for å få gjennomført et kjempeflott stevne.

Dessverre er forholdene i dagens situasjon ikke på vår side.

Vi i arrangementskomiteen og NGTF har fulgt utviklingen nøye, og vi har gjort det vi har kunnet for å arrangere et trygt LT. Utviklingen etter nyttår har dessverre ikke gått som vi håpet. Vi har sett økt spredning av smitte i store deler av landet, og flere og mer smittsomme mutasjoner av Covid-19.

Det er på grunn av denne usikkerheten rundt smitte og våre manglende muligheter til å forutse situasjonen i juni 2021, at arrangør, i samråd med NGTF, med tungt hjerte har bestemt å avlyse årets landsturnstevne.

Det har ikke vært noe lett valg å ta, men med dagens status angående Covid-19 pandemien, ble usikkerheten om å kunne gjennomføre stevnet trygt og sikkert nok, avgjørende.

Vi vil i løpet av våren/sommeren se på muligheten for å arrangere Landsturnstevnet i 2022 - mer informasjon kommer.


Tilbakebetaling


Dere vil alle, fortløpende, få igjen pengene som dere har betalt inn til oss. For at dette skal gå så kjapt og enkelt som mulig, vil følgende skje:


  • Dere vil motta en mail fra påmelding.
  • I denne mailen vil det være en lenke som dere må klikke på for å oppgi kontonummeret vi skal overføre penger til.
  • Det er viktig at dere svarer på denne mailen. Hver og en av dere må gjøre det.
  • Dette er viktig for at dere skal få pengene tilbakebetalt.


Dere får tilbakebetalt kr. 750,- som dere har betalt inn ved påmelding. Det er noen som har glemt å trykke på «rabattkappen» og vil selvfølgelig få utbetalt det dere har betalt. Beløp som skulle trekkes i mars, blir stoppet.

Dere som har bestilt hotell, må selv avbestille dette.
Det samme gjelder for evt. bestilte reiser.
Vennlig hilsen VTGTK og NGTF
Hans-Petter Fridheim
Stevneleder
Wenche Havnås
Nestleder
Nina Caspersen
Sekretær
Torgeir Reinås Pedersen
President
Øistein Leren
Generalsekretær
facebook instagram website email 
MailPoet